Google vervangt Nest-thermostaten die door wififout niet werken Leave a comment

Google erkent dat de Google Nest-thermostaat in sommige gevallen op kan houden met werken vanwege een ‘w5’-fout. Het wifiprobleem zou “enkele gebruikers” van Nest treffen.

Android Police verzamelde de afgelopen maanden meldingen van Nest-bezitters die vanwege de w5-fout geen toegang op afstand meer konden krijgen tot hun thermostaat. Sommige Nest-gebruikers vermoeden dat het komt door een nieuwe update van het smartapparaat.

Na vragen van Android Police bevestigt Google dat er inderdaad sprake is van een probleem. Nest-bezitters die last hebben van een w5-fout en de thermostaat niet meer aan de praat krijgen, ontvangen vanaf nu een vervangend apparaat.;

Leave a Reply

Your email address will not be published.